Media

Wim van 't Slot 

Animatiefilm van de Safetyclick

 

Bol copy

 

Safetyclick® ; een uniek en wereldwijd gepatenteerd concept ter bevordering van het veilig gebruik en opbergen van ladders.  Over de gehele wereld ontstaan de meeste ongelukken met werken op hoogte door het wegschuiven / omvallen van ladders. Zowel bij hobby matig- als bedrijfsmatig gebruik.

De gepatenteerde constructie van Safetyclick® , met zijn unieke constructie welke de krachten van het omvallen / wegschuiven van ladders doet voorkomen, geeft de oplossing voor het veilig gebruiken van ladders.

Safetyclick® heeft verschillende types ontworpen om zo iedere situatie veilig te kunnen bereiken met verschillende montage mogelijkheden.

De standaard Safetyclick® is in verschillende typen uitgevoerd in onverwoestbaar RVS ( oersterk en niet gevoelig voor corrosie ) voor levenslang gebruik en veiligheid. Voor de overige typen, welke meer bedoeld zijn voor het veilig werken met ladders in de bouw en industrie ( o.a. steiger- en podiumbouw ) is de Safetyclick® uitgevoerd van industrieel aluminium.

Safetclick® staat voor veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast is de Safetyclick® zeer snel en makkelijk te monteren.

 

Nu verkrijgbaar bij uw ASC Dealer of bestel direct online.

Verschillende types

Type I

Deze RVS Safetyclick® is het standaard model met een simpele, eenvoudige werking. Deze heeft een enkele montage plaat en bestaat uit 1 geheel voor montage bovenop een toegang ( balkenlaag, zolder, magazijnvloer etc )

 


Type II uitgeschoven

Type II


Type II ingeschoven

Deze RVS Safetyclick® is een uitbreiding op het standaard model, echter met de optie dat deze uitschuifbaar is. Dit kan verschillende gebruikersvoordelen bieden, maar hiermee kan de Safetyclick® eventueel ook uit het zicht gebracht worden wanneer hij niet in gebruik is.

 

Type III

Deze RVS Safetyclick® is een optie van het standaard model, echter met de constructie waarbij de Safetyclick® rechtstreeks op de muur / wand te monteren is.

 

Type IV

Deze Aluminium Safetyclick® biedt de mogelijkheid om veilig o.a. trussen, stages en andere buisverbindingen te kunnen betreden met de ladder. Deze Safetyclick® is voorzien van 2 robuuste aluminium buiskoppelingen.

 

Type V

Deze Aluminium Safetyclick® is gecombineerd met een Aluminium uitwijkconsole voorzien van idem buiskoppelingen. De Safetyclick® type V kan op iedere gewenste hoogte aan een steiger, truss of andere buisconstructie geplaatst worden, waarna men veilig de ladder kan plaatsen om op gewenste hoogte te kunnen komen.

 

Type VI

De Safetyclick® type V is een los aluminium frame welke met aluminium buiskoppelingen aan de kamer-vouwsteiger gekoppeld kan worden. Hierbij kan bijna ieder type ladder geplaatst worden in de Safetyclick en is de vouwsteiger gereed voor een veilige toetreding tot het werkplatform.  

Door de unieke gepatenteerde constructie van de Safetyclick® kan de ladder niet meer onderuit slippen en rolt de steiger ook niet meer weg. Door de robuuste en vriendelijke constructie van de Safetyclick® type VI, kan het frame ook ingeklapt worden aan de vouwsteiger. Dit maakt het transport eenvoudig en veilig.

 

Type VII

Safetyclick type VII is het handige hulpmiddel voor het veilig ophangen c.q. opbergen van uw ladder of trap. Deze onverslijtbare sterke RVS beugel kan gemakkelijk met 4 schroeven op iedere hoogte aan uw muur bevestigd worden en heeft een breedte waarmee deze geschikt is voor vrijwel iedere ladder of trap.

 

Type VIII

ASC Group heeft een nieuw type Safetyclick ontwikkelt, Type: VIII. Dit type is special ontworpen voor triangelbruggen.
Al langer ving ASC Group signalen op uit de markt omtrent het betreden van triangelbruggen.
Tot op heden kon dit alleen maar met zware permanente oplossingen of d.m.v. een gevaarlijk losstaande ladder.
De eenvoud en veiligheid van een Safetyclick brengt nu een veilige en comfortabele oplossing.

De Safetyclick Type VIII kan gemakkelijk aan de zijkant van een triangelbrug worden gemonteerd en biedt een betaalbare, stevige vergrendel mogelijkheid voor elk type ladder.

 

Safetyclick® :

Standaard aangeboden ZONDER ladder. ASC Ladder kan wel als optie geleverd worden.

Te gebruiken in combinatie met bijna ieder type ladder

Uitgevoerd volgens eisen EN 131 / NEN 2484 en EN 1004

Gefabriceerd van hoogwaardig RVS of Aluminium

Volg ten aller tijden de ARBO wetgeving en zorg voor een vlakke ondergrond

Safetyclick® is niet verantwoordelijk voor ongevallen door verkeerd gebruik en/of niet volgen van de Wetgeving

Monteer de Safetyclick® altijd op een stabiele , vaste en degelijke ondergrond

Zorg dat de ladder altijd goed ingesloten zit in de Safetyclick® VOOR toetreding tot de ladder

Safetyclick® neemt alle productaansprakelijkheid van alle type ladders over in combinatie met het gebruik van haar producten, uiteraard mits deze ladders voldoen aan de EN 131 en jaarlijks geïnspecteerd zijn en gebruikt worden volgens de Wetgeving. Alle typen ASC ladders voldoen automatisch aan de productvoorwaarden van Safetyclick® / ASC Products

De Safetyclick® is juist ook perfect te combineren met alle typen goedgekeurde Telescoopladders. Niet alleen bij magazijnvloeren, steigers en trussen, maar juist ook als zoldertrap etc. Vraag uw ASC dealer en/of safetyclick® ASC Group voor meer inlichtingen !